Bobil

PRISLISTE


Send oss en forespørsel - trykk herBooking - søk etter ledig plass  - trykk her

Challenger 398 XL GENESIS 


Uke  // kommer for utleie // snart // ca. 01.07.2024 // send oss en forespørsel

0,-Døgn // kommer for utleie // snart // ca. 01.07.2024 // send oss en forespørsel

 0,-


INFORMASJON


Challenger 398 XL GENESIS - Tillatt totalvekt 3500 kg - Tillatt nyttelast 524kg

Førerhuset er oversiktelig og enkelt, med behagelige pilotstoler og panorama takluke med hylle under. Pilotstolene kan reguleres og dreies mot salongen.


Sittegruppen i delskinn brun/beige har sofabenk og sidesete pluss stort regulerbart bord. Romslige overskap med hyller på toppen. Stilig himling med Midi Heki takluke og spotter gir godt overlys og god lufting. Vindu på hver side. TV med fleksibel holder er plasseret ved kjøleskapet. Denne bilen har ikke senkeseng foran, men sittegruppen kan gjøres om til soveplass med medfølgende madrass.


Bodelsdør med vindu og smårom. Innsteget har høyt speil og knagger, og her finner du også betjeningspanel for bodelens vitale funksjoner, som vann, strøm og gass mm.


Bilen har et praktisk vinkelkjøkken med 3 gassbluss og rund oppvaskkum, begge med glasslokk. Overskap, underskap og skuffer, samt god benkeplass. Kjøleskap med separat fryser på motsatt side av benken, samt overskap og underskap.


Mellom kjøkkenet og badet/soverommet er det skyvedør for optimalt privatliv i bilens bakre del.


Pen, lyst og enkelt bad med separat dusj og toalett. Den romslige dusjen har kabinettdører og takluke. Toalett, servant, 2 skap, knagger, speil og vindu tvers over midtgangen. Rommet har leddet skyvedør.


Bakerst i bilen er det stilige soverommet med stor, midtstilt dobbeltseng (Queenbed) som kan heves og senkes. Hengeskap for klær på hver side, overskap, og god plass til å bevege seg rundt sengen. Vindu på hver side, og takluke.


Gjennomgående lasterom med dør på hver side. Bilen har elektrisk gulvvarme i soner og Webasto dieselvarmer i bodelen. Solcelle panel montert på taket og praktisk markise på regnfulle dager.


En riktig så fin bil som kan kjøres på sertifikat klasse B.


Ved utleie opprettes leiekontrakt for avtalte periode


Send oss en forespørsel- trykk her